Υλικά
1/4 του κιλού ψωμί
1 κρεμμύδι
100 γρ. ταραμά λευκό
2 λεμόνια ο χυμός
ελαιόλαδο όσο πάρει
λίγο ψιλοκομμένο άνηθο
Οδηγίες
Μουσκεύουμε το ψωμί (βάζουμε και λίγο ακόμη )
πολτοποιούμε στο multi το κρεμμύδι
και προσθέτουμε τον ταραμά
Πολτοποιούμε πάλι και αρχίζουμε να προσθέτουμε εναλλάξ
το λάδι το λεμόνι και το ψωμί στυμμένο και πιεσμένο
σε μια καθαρή πετσέτα ώστε να μην έχει νερά
προσθέτουμε τον άνηθο και ανακετεύουμε με κουτάλι
Γαρνίρουμε με λεμονάκι σε φέτες, ελαιόλαδο , ελιές και άνηθο.
Καλή επιτυχία!
Μικρές συμβουλές
Η ίδια συνταγή γίνεται και με πατάτα βραστή
ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ!!