Υλικά
24 τεμάχια κυπελλάκια βάφλας για παγωτό
καραμέλες gummy bear
24 κεκάκια με γεύση βανίλια σοκολάτα
για το γλάσο γκανάς
2 σοκολάτες κουβερτούρα 125 γρ.η μία
1 κρέμα γάλακτος 250 ml
25 γρ. βιτάμ
24 τεμαχια μπισκότα μικρά oreo
ΜUFFINS βανίλια
1 + 3/4 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 +1/2 κουταλάκια μπέικιν
1 βανίλια
2 +1/2 κουταλάκια μπέικιν
1 βανίλια
1 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα γάλα
1 αυγό
ΜUFFINS σοκολάτας
προσθέτετε στο αλεύρι 4 κουταλιές σούπας κακάο
οδηγίες ψησίματος δείτε εδώ
για τα 24 τμχ.φτιάχνετε μια δόση βανίλιας και μια δόση σοκολάτας και γεμίζετε τα φορμάκια εναλλάξ.
Οδηγίες
Βγάζουμε τα χαρτάκια απο τα κεκάκια
μοιράζουμε τις καραμέλες στα ποτηράκια
φτιάχνουμε το γλάσο και το αφήνουμε να κρυώσει καλά (θερμοκρασία δωματίου).
Παίρνουμε ένα ένα τα κεκάκια και με ένα κουτάλι βάζουμε γύρω γύρω στη βάση σοκολάτα
και τα τοποθετούμε πάνω στο ποτηράκι
κρατώντας το (δεν έχει κολλήσει ακόμη) το βουτάμε στην σοκολάτα
το κρατάμε λίγο ανάποδα
και το βάζουμε πάνω σε μια λαδόκολλα
Βάζουμε λίγο σοκολάτα και στο μπισκότο και το κολλάμε στην κορυφή.
.
Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα
και μετά μπορούμε να τα συσκευάσουμε!
Καλή επιτυχία!