Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010

GANACHE CREME - ΚΡΕΜΑ ΓΚΑΝΑΣ





Υλικά
  • 275 γρ  σοκολάτα σταγόνες.
  • 250 ml  κούπα κρέμα γάλακτος
  • 50 γρ κουταλιά βούτυρο ή  1 κουταλιά ελαιόλαδο


Οδηγίες

Βάζουμε την κρέμα στη φωτιά  να κοχλάσει.
Βάζουμε τη σοκολάτα   σε ένα μπωλ και ρίχνουμε μέσα τη ζεστή κρέμα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει λεία.Ρίχνουμε και το βούτυρο για να γυαλίσει.
Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει.Την βάζουμε στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: