Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΤΟΥΡΤΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ - PRINCESS CAKE



Υλικά

Υγρά

4 αυγά
1 κούπα γάλα
1 κούπα λάδι

Στερεά

1 πακέτο (500 γρ.) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
4 κουταλιές κακάο
2 βανίλιες
1  1/2 κούπα ζάχαρη

Γλάσο

500 γρ. κρέμα γάλακτος
1/2 κουπα ζάχαρη
1 βανίλια

Οδηγίες

Ανακατεύουμε  τα υγρά με τα στερεά και ρίχνουμε το μίγμα σε μια φόρμα (βουτυρωμένη και αλευρωμένη) που έχει τρύπα.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 C για 55 λεπτά.
Ξεφορμάρουμε  και όταν κρυώσει καλά αρχίζουμε την διακόσμηση.


Στην διάρκεια αυτή χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ και βάζουμε στο ψυγείο.


Πέρνουμε μια κούκλα και επειδή είναι πιο ψηλή απο το κέικ λυγίζουμε τα πόδια και τα στερεώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε.


Πρέπει όμως  να την σταθεροποιήσουμε μέσα στο κέικ

γιαυτό την τυλίγουμε



 με αλουμινόχαρτο.





Βάζουμε κάτω απο το κέικ λωρίδες λαδόκολλας για να μην λερωθεί η βάση .


Με μια σπάτουλα βάζουμε την σαντιγύ στο κάτω μέρος  του φορέματος




και με κορνέ  γεμίζουμε το μπούστο και τα μανίκια.


Γαρνίρουμε με έτοιμα τριανταφυλάκια ή ότι άλλο φανταστούμε.


Η ώρα ήρθε και επιτέλους ολοκληρώθηκαν τα επτά χρόνια της μικρής μου πριγκίπισσας με χαρά



και ευτυχία!!!!! Να τα εκατοστήσεις Αγγελικούλα μου!!!!!!!!

και όπως πάντα ο μικρός δοκιμαστής κάνει τον  γευστικό του έλεγχο !!!