Υλικά
300 ml γάλα
300 ml κρέμα γάλακτος
1 βανίλια φυσική
1 ποτήρι του κρασιού ζάχαρη
2 φακελάκια ζελατίνη σε σκόνη ή 20 γρ.
1φλυτζανάκι νερό
Γαρνίρισμα
1 ζελέ εμπορίου με γεύση φράουλα
Οδηγίες
Σε ένα ποτήρι βάζετε το νερό και την ζελατίνη να φουσκώσει
Σε μια κατσαρόλα βάλτε το γάλα με την βανίλια και την ζάχαρη
μόλις ζεσταθεί ρίχνετε την ζελατίνη και ανακατεύεται καλά να λειώσει
προσθέτετε και την κρέμα γάλακτος και αφήνετε να ζεσταθεί το μίγμα όχι να βράσει
βάζετε σε φόρμα και παγώνετε
Όταν παγώσει ξεφορμάρετε βυθίζοντας σε ζεστό νερό για δευτερόλεπτα.
τιάχνετε και ένα ζελέ εμπορίου σε σχήμα καρδιές ή ότι άλλο θέλετε και τα παγώνετε και αυτά.
Γαρνίρετε την πανακότα
με τις καρδιές απο ζελέ.
Απολαύστε μαζί με το ταίρι σας αυτό το γλυκό που είναι απαλό σαν χάδι και γλυκό σαν αμαρτία!
Καλή επιτυχία!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
5 σχόλια:
Ωραίο γλυκό που το έκανες με αυτην την παρουσίαση ακόμη πιο λαχταριστό. Καλή εβδομάδα να έχεις.
ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΩΝ!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
Ε, τί να πω είναι μια ζωγραφιά ΟΛΑ, η πανακότα φοβερή και φαίνεται κι εύκολη αλλά οι καρδιές από ζελέ έγραψαν,όσα για τα τριαντάφυλλα είναι όλα τα λεφτά!
oops sou afhsa comment apo ton logariasmo tou syzhgou mou giayto to diegrapsa..
:))
elega pws erwtey8hka thn tourta..8a dokimasw na thn kanw k egw!!!
Δημοσίευση σχολίου