Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011

TΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ - FISH ROE SALAD



Υλικά

1/4 του κιλού ψωμί
1 κρεμμύδι
100 γρ. ταραμά λευκό
2 λεμόνια ο χυμός
ελαιόλαδο όσο πάρει
λίγο ψιλοκομμένο άνηθο

Οδηγίες

Μουσκεύουμε το ψωμί (βάζουμε και λίγο ακόμη )


πολτοποιούμε στο multi το κρεμμύδι


και προσθέτουμε τον ταραμά


Πολτοποιούμε πάλι και αρχίζουμε να προσθέτουμε εναλλάξ 


το λάδι το λεμόνι και το ψωμί στυμμένο και πιεσμένο 


σε μια καθαρή πετσέτα ώστε να μην έχει νερά


προσθέτουμε τον άνηθο και ανακετεύουμε με κουτάλι


Γαρνίρουμε με λεμονάκι σε φέτες, ελαιόλαδο , ελιές και άνηθο.


Καλή επιτυχία!

Μικρές συμβουλές

Η ίδια συνταγή γίνεται και με πατάτα βραστή

ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ!!

3 σχόλια:

Αμερικλάνος είπε...

Είμαι ο 100στος αναγνώστης σου, τι κερδίζω?? Ένα κεσεδάκι ταραμοσαλάτα μου φτάνει!!!

elenfly είπε...

Να σου στείλω ευχαρίστως το ταπεράκι με την ταραμοσαλάτα , αλλα πολύ φοβάμαι ότι μέχρι να φτάσει Αμέρικα αν δεν την φάει κανένας τελωνεικός ή η αντιτρομοκρατική , θα έχει γίνει σαν τα μπιφτέκια του MACDONALD σόλα με όμορφα ηφαιστειάκια μούχλας!! Όταν όμως με το καλό επιστρέψεις να με ειδοποιήσεις να σου φτιάξω!

para-kelsoscooks είπε...

Και εγώ έτσι την φτιάχνω μόνο που δεν βάζω άνιθο. Θα την δοκιμάσω όμως και έτσι. Καλή εβδομάδα να έχεις.
Υ.Γ ακόμη δεν έβγαλες την λεκτική επαλήθευση;