Υλικά
1/4 του κιλού ψωμί
1 κρεμμύδι
100 γρ. ταραμά λευκό
2 λεμόνια ο χυμός
ελαιόλαδο όσο πάρει
λίγο ψιλοκομμένο άνηθο
Οδηγίες
Μουσκεύουμε το ψωμί (βάζουμε και λίγο ακόμη )
πολτοποιούμε στο multi το κρεμμύδι
και προσθέτουμε τον ταραμά
Πολτοποιούμε πάλι και αρχίζουμε να προσθέτουμε εναλλάξ
το λάδι το λεμόνι και το ψωμί στυμμένο και πιεσμένο
σε μια καθαρή πετσέτα ώστε να μην έχει νερά
προσθέτουμε τον άνηθο και ανακετεύουμε με κουτάλι
Γαρνίρουμε με λεμονάκι σε φέτες, ελαιόλαδο , ελιές και άνηθο.
Καλή επιτυχία!
Μικρές συμβουλές
Η ίδια συνταγή γίνεται και με πατάτα βραστή
ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ!!
3 σχόλια:
Είμαι ο 100στος αναγνώστης σου, τι κερδίζω?? Ένα κεσεδάκι ταραμοσαλάτα μου φτάνει!!!
Να σου στείλω ευχαρίστως το ταπεράκι με την ταραμοσαλάτα , αλλα πολύ φοβάμαι ότι μέχρι να φτάσει Αμέρικα αν δεν την φάει κανένας τελωνεικός ή η αντιτρομοκρατική , θα έχει γίνει σαν τα μπιφτέκια του MACDONALD σόλα με όμορφα ηφαιστειάκια μούχλας!! Όταν όμως με το καλό επιστρέψεις να με ειδοποιήσεις να σου φτιάξω!
Και εγώ έτσι την φτιάχνω μόνο που δεν βάζω άνιθο. Θα την δοκιμάσω όμως και έτσι. Καλή εβδομάδα να έχεις.
Υ.Γ ακόμη δεν έβγαλες την λεκτική επαλήθευση;
Δημοσίευση σχολίου